Tuesday, December 9, 2014

Stenograme in care Lucian Boncu vorbea cu comandantul politiei !!!!

Băi, tu ştii ce mi-a zis mie?! «Băi, vă rog, nu mai faceţi la mine-n judeţ». Comandantul a venit la mine şi mi-a zis «Luci, crăpaţi-l în două, omorâţi-l, scoateţi-i maţele…» mi-a zis comandantul. «Nu la mine-n judeţ, că mor (înjurătură). Mă dă ăştia cu capul pe pereţi”.

Într-o altă discuţie, interceptată în 25 iulie 2014, la ora 10,37, Lucian Boncu discută cu un individ, identificat ca fiind Cristi, în care se discută despre Florin Moisa, zis “Duşco” şi despre “prinderea” acestuia.

Cristi: Ciao Luci. Cristi sunt.

Boncu: Salut Cristi.

Cristi: Luci, nu ştii că am vorbit la mall atunci că ai zis de ăsta că…a vorbit cu tine Duşco şi eu ţi-am zis “Hai să mergem peste el”. Nu ţii minte?

Boncu: Da. Bine, Adi…Ascultă-mă…Adi a venit ieri că… a zis că a văzut, că nu ştiu cem că-i prieten cu tine…Nu ştiu de unde (înjurătură) a văzut.

Cristi: Păi c-am fost atunci..

Boncu: Lasă că ne întâlnim mai încolo.

Cristi: Bine, Luci..

Boncu: Dar ştii că aşa…

Cristi: Nu ştii că eu ţi-am zis?!

Boncu: Da, eu ştiu că mi-ai zis, dar eram atunci cu faza aia.. Ăia au tras în noi…Duşco era pe acolo cu motorul.

Cristi: Da?

Boncu: (înjurătură) de fraier.

Cristi: Da?

Boncu: Păi da.

Cristi: Na, n-am ţtiut. Eu nu am vorbit de atunci cu el, Luci. Ce naiba.

Boncu: (înjurătură) de fraier.

Cristi: Jur. A căzut ca musca-n lapte acum..iar, jur (înjurîtură)

Boncu: Ăla-i un jegos…Fraierul ăla de Duşco… Şi trebuie prins..

Cristi: Ştiu Luci.

Boncu: Caracter infect.

Cristi: Şi de mine vorbea urât. Întreabă şi pe Circo. S-a întâlnit cu Ciroc mai demult  şi vorbea urât de mine. Ce treabă am eu cu ăla frate?! Ne-am certat de cinci ani.

Boncu: Dar bine, ai vorbit cu Adi?

Cristi: Eu am vorbit ieri. Am fost cu Loţi şi m-am întâlnit cu el şi i-am spus.

Boncu: Şi ce a zis?

Cristi: A zis că-i OK. El nu a ştiut, el a a crezut că o ard cu el. Ştii?

Boncu: Da, păi aşa… Şi mie tot asta-mi băgau în cap în cap toţi … “Că bă o arde…” Băi, zic “Nu o arde că am vorbit cu el..”

(………………………………………..)

La două luni după această discuţie, în care se vorbea de prinderea lui “Duşco” şi după ce acesta a fost propus ca martor sub acoperire în doarul împuşcăturilor, solicitare care a fost refuzată de către procurorul de caz, Florin Moisa a fost atacat şi bătut cu bestialitate cu parii lângă sicriul mamei sale. Agresorii identificaţi de victimă au fost “Valer Pocovnicu şi fratele lui Doru şi cu încă unul, Calafeteanu. Mai erau trei -patru maşini la pândă”. Cei trei fac parte din aceeaşi grupare cu Lucian Boncu. Poliţia Timiş, deşi avea indicii serioase că se pregăteşte un atac, nu a făcut absolut nimic, de abia după ce “Duşco” a fost atacat începând ancheta în ritm de melc. Ulterior, fraţii Pocovnicu, după ce presa a vorbit despre lentoarea anchetei, au fost reţinuţi, dar procurorul de caz a considerat că nu se impune să-i ducă la instanţă cu propunere de arestare preventivă. 

No comments:

Post a Comment